Isolering til passivhus og passivt byggeri fra Kingspan Insulation
Kingspan Insulation
Kingspan Group Kingspan Insulation

Passivhus


Passivhus

Isoleringsprodukterne fra Kingspan Insulation er meget velegnet til passivt byggeri. Isoleringspladerne har den bedste lambda-værdi på markedet, så du kan bygge slankere i forhold til andet isoleringsmateriale. Du får ikke problemer med specificeringen. Desuden scorer produktet fremragende, når det drejer sig om miljøvenligt byggeri. Bygmestre vælger i stigende grad udelukkende Kingspan Kooltherm og Kingspan Therma til passivt byggeri og bæredygtig levevis.

Forskellige passivhus-projekter

Kingspan Insulation leverer isolering til flere og flere passivhus-projekter. Vi har for nylig leveret isolering til flere passivskoler, men også til socialt boligbyggeri, samt almindeligt bolig- og etagebyggeri. Derudover har vi leveret isolering til det mindste passivhus-projekt i Europa

Ikke kun arkitekter men flere og flere bygmestre vælger Kingspan Insulation. Det er ikke kun pga. den bedste isoleringsværdi, men også fordi Kooltherm er mere bæredygtig end andre traditionelle isoleringsmaterialer. I praksis har disse isoleringsplader også fremragende brandhæmmende egenskaber.

Passivt byggeri på alle måder

Vi har isoleringsmateriale i høj kvalitet til ethvert formål. Det er ikke kun hulmure og facader, der skal isoleres godt, også isolering af gulvet og taget er vigtigt.

Ellers opstår der store energitab. Du kan vælge vores Kooltherm til skrå tage.  Det er en innovativ løsning af høj kvalitet: den bedste isoleringsværdi kombineret med en slank tagkonstruktion. Altså ingen problemer med tilslutninger og specificering.

Fordelen ved passivt byggeri med Kingspan Insulation

  • Bedste isoleringsværdi
  • Miljøvenligt isoleringsmateriale
  • Slankt byggeri
  • Brandsikker
  • Den nemmeste måde at opfylde de lovmæssige krav

 

Kontakt os