Terrasse i Cheltenham
Kingspan Insulation
Kingspan Group Kingspan Insulation

Terrasse i Cheltenham udstyret med supertyndt Kingspan OPTIM-R Balkon- og Terrassesystem

Terrassen ligger lige over opholdsrummet, og den begyndte at lække flere forskellige steder. Taget blev fjernet ned til den eksisterende krydsfiner, og BPN Architects brugte samtidig anledningen til at forbedre tagets termiske ydeevne til over de nuværende krav.

Robert Smith, Associate hos BPN Architects:
"Det var meget vigtigt, at den nye opbygning af konstruktionen skulle have en U-værdi på 0,17 W/m2K (sammenlignelig med en Rc-værdi på 5,85 ), men med bibeholdelse af den eksisterende opbygning. Technical Service Department fra Kingspan besøgte projektet og udarbejdede en projektplan og tegning til Kingspan OPTIM-R og Therma TR27 FM, hvorigennem vi var i stand til at nå vores mål."

Med en lambda-værdi på 0,007 W/m∙K giver Kingspan OPTIM-R en supertynd løsning på anvendelser som er vanskelige at isolere. Vakuumisoleringspanelerne er udstyret med en mikroporøs kerne, som er indkapslet i en tynd gastæt kuvert. Kingspan OPTIM-R Balkon- og Terrassesystem indeholder også Kingspan OPTIM-R Flex opfyldningspaneler, som kan fremstilles efter mål rundt om huller i isoleringslaget.

JM Weston Bouw er ansvarlig for byggeriet. De forsynede krydsfinertaget med et fugtspærrende lag, efterfulgt af 40 mm tykke Kingspan OPTIM-R Balkon- og Terrassesystem og et 25 mm Kingspan Therma TR27 FM dæklag. Derefter blev en vandtæt membran indarbejdet over isoleringen, og terrassen blev monteret på sokler.