Nyheder Kingspan Insulation
Kingspan Insulation
Kingspan Group Kingspan Insulation

KINGSPAN INSULATION OPKØBER DEN FINSKE ISOLERINGS PRODUCENT, SPU


Kingspan Group, en af verdens førende producenter af isoleringsprodukter, køber den finske producent af PIR-isolering, SPU. Dette er en del af selskabets vækststrategi for at udvikle markederne for Kingspans eksisterende brands.

Kingspan Insulation har haft en betydelig vækst i det seneste årti, understøttet af en kontinuerlig udvikling og investering i produktion, produktudvikling samt opkøb. SPU tilbyder et omfattende sortiment af PIR-isolering og er veletableret i de nordiske og baltiske lande.

Opkøbet betyder, at Kingspan Insulation kan tilbyde det nordeuropæiske marked et enestående udvalg af produkter og en bred ekspertise.

Peter Wilson, administrerende direktør for Kingspan Insulation, siger om aftalen: "Vi er glade for at kunne byde SPU velkommen til Kingspan familien. Vi glæder os til at kunne tilbyde de nordiske og baltiske kunder nogle af de bedste isoleringsprodukter der findes på markedet. Kingspans produkter repræsenterer ny og banebrydende teknologi, som kan hjælpe til med at bremse den globale opvarmning."