Nyheder Kingspan Insulation
Kingspan Insulation
Kingspan Group Kingspan Insulation

Kingspan forstærker sin stilling i Europa ved overtagelse af industrielt isoleringsfirma


Med overtagelsen af de resterende 50 % af aktierne ejer Kingspan Insulation nu 100 % af Kingspan Tarec Industrial Insulation i Turnhout (Belgien) og forstærker hermed sin stilling på det europæiske marked.

Kingspan Tarec udvikler og fremstiller højkvalitative isoleringsprodukter til industriel brug, så som kølekøretøjer og rørledninger til industrielle og petrokemiske anvendelser. Resol og PIR hårdskumprodukterne er kendt som den tyndeste og mest effektive ledningsisolering der findes på markedet.

Ekspansion i Europa

Afdelingen af Kingspan Tarec i Turnhout er en del af Kingspan Insulation Continental Europe (hovedkontor i Winterswijk, Holland). Afdelingen i Turnhout har 120 medarbejdere. "Med denne investering har Kingspan fremragende muligheder for yderligere at udvide sit udbud af isolering i og uden for Europa", siger Hans Jacobs, Managing Director hos Kingspan Insulation Continental Europe.

Mere information?

Ønsker du at vide mere om de tyndeste og mest effektive løsninger til rørisolering, varme-, ventilations- og klimaanlæg, industrielle og petrokemiske anvendelser og isolering til kølekøretøjer? Gå ind på www.kingspanindustrialinsulation.com. og læs mere om vores løsninger som mindsker energiforbruget og CO2-udslippet samt sparer omkostninger.